• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

VRZA Radio Kampweek !

Radiokampweek 2023

Beste radiozendamateurs, familie, vrienden en bekenden,

Welkom bij alweer de 59e VRZA Radiokampweek. Dit jaar zijn we na een kort uitstapje neergestreken op Recreatiepark de Paalberg. Laten we hopen dat we ondanks de gevolgen van de pandemie en de vastgoedprijzen, hier voor de komende jaren ons stekkie hebben gevonden.

De organisatie heeft weer een zeer aantrekkelijk programma weten samen te stellen. De week zal weer gevuld zijn met de nodige vossenjachten, van kort tot lang en van eenvoudig tot gevorderd.

Op zondag kunnen we na de dauwtrapjacht weer de fotopuzzeltocht gaan rijden. Maandag staat in het teken van zelfbouw en terwijl de dames op dinsdag aan het knutselen zijn, kan er in de middag weer volop gepeild worden. Woensdag zal weer de traditionele nachtjacht plaatsvinden.

Op donderdag is er vanwege koningsdag overdag geen programma, je kunt dan erop uit om de verschillende braderien en festivals in de regio te bezoeken, waarna je ’s avonds deel kunt nemen aan de VRZA Radiokampweekradiobingo.

Vrijdagavond gaat Gerard PAoGVO ons alles vertellen over de APK. Dit wordt een interactieve lezing, schroom je dus niet om je vragen te stellen.

Tot slot is er op zaterdag weer de jaarlijkse radiomarkt en we sluiten de week ’s avonds af met een gezellige barbecue, gevolgd door een speciale afsluiting van ons feestteam.

Van alle activiteiten zal een verslag worden gemaakt welke in de dagelijkse uitzendingen van PI4RKW Kamp-tv en Kampradio zal worden uitgezonden. Voor de thuisblijvers zullen we dit net zoals vorig jaar weer proberen via twitch en PI6ATV uit te zenden.

Zoals je ziet dus weer een boordevol programma. Ik wens iedereen een hele fijne radiokampweek toe!

Namens de Stichting VRZA Radiokampweek,
Sjef Verhoeven PE5PVB

Comments are closed.