• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

DARES op veiligheidsdag in Hardenberg

DARES poster 3Op 15 augustus 2015 is DARES uitgenodigd om aanwezig te zijn op de veiligheidsdag van de veiligheidsregio IJsselland in Hardenberg.

Deze dag wordt georganiseerd door de Veiligheidsregio IJsselland om iedereen een idee te geven wat er gebeurt in hulpverleningsland. In het centrum van Hardenberg zijn politie, brandweer, ambulance en defensie aanwezig. Naast de beroeps zijn ook veel vrijwillige instanties aanwezig. DARES is daar een van de aanwezige vrijwilligers organisaties. Wij zullen tijdens deze dag de bezoeker laten zien wat wij doen en met welke materialen. Daarnaast is er voor de jeugd een CW oorkonde te behalen door de eigen naam in CW te schrijven en te zenden.

Ook zijn wij actief met de special call PD6DARES. Elke verbinding wordt natuurlijk bevestigt met een QSL kaart. Onze QSL manager is PD7HJ.

Wilt u ons bezoeken wij zijn gesitueerd bij Defensie in de uiterwaarden van de Vecht. Anders horen wij u graag op de banden. Volg ons twitter account en het cluster voor de actuele frequenties.

Comments are closed.