• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Voorzitter VRZA in het Reformatorisch Dagblad

Noot van de voorzitter:

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van een telefonisch interview met ondergetekende. Ik heb geen gelegenheid gekregen het artikel te lezen of op juistheid te controleren, voordat deze werd gepubliceerd.
Enkele feiten zijn niet correct geïnterpreteerd door de schrijver. Zo heb ik tijdens het interview niet beweerd dat de leeftijd “vooral 70 plus is”, maar dat een groot deel van de hobbyisten wel 55 plus is. Er zijn echter wel enkele 70 plussers actief.
Een “complete set van 5000 euro” is uit zijn verband getrokken: Ik heb gezegd dat de hobby zo duur te maken is als men wil; er zijn commerciële radio(sets) van meer dan 5000 euro te koop en een grote maat antennemast met antennes kost al gauw een paar duizend euro. Dat er ook voor tientjeswerk aan leuke spullen in China te bestellen is, is helaas uit het artikel weggelaten.
Het ledental van de VERON was slechts een schatting zonder dit bij de VERON te hebben nagevraagd.
De schrijver heeft helaas nagelaten om feiten zoals de aantallen amateurs in het buitenland te controleren en heeft mijn telefonische schattingen letterlijk overgenomen.

Floris PA1FW
Voorzitter VRZA

Floris in Refo dagblad

Comments are closed.