• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Eerste uitzending PI4ADH vanuit nieuwe locatie een feit

Eerste QSO door voorzitter Marjan PD0MAR
Eerste QSO door voorzitter Marjan PD0MAR

Het heeft even mogen duren, maar onze eerste uitzending onder PI4ADH vanaf onze nieuwe locatie heeft op vrijdagavond 18 September om 21.00uur lokale tijd plaatsgevonden. Er was lokale nieuwsmedia aanwezig van Den Helder actueel, klik op deze link voor het nieuwsartikel. Op 145.250Mhz werd CQ geroepen en  Nico (PA3EGF) gaf antwoord.

Er moet uiteraard nog steeds een hoop gebeuren maar het einde begint een beetje in zicht te komen. Zaterdag 19 September is er een DARES oefening welke vanuit het “Bunkerhuisje” gedraaid zal worden.  Tevens zal PI4ADH ondersteuning bieden en deelnemen aan het JOTA/JOTI weekend.

De crew tijdens het eerste QSO vanuit het Bunkerhuisje

De crew tijdens het eerste QSO vanuit het Bunkerhuisje

De afdeling Helderland e.o. houdt iedere vrijdag avond van 20.00 tot 24.00 verenigingsavond. In verband met de verbouwing zal er om 19.00 al iemand aanwezig zijn. Er zijn nog steeds handige handen nodig voor diverse klussen. U bent van harte welkom.

Comments are closed.