• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Gezocht: Leden voor de werkgroep N-pakket

Het Agentschap Telecom heeft de verenigingen verzocht een voorstel te presenteren voor het herijken van het pakket bevoegdheden van de N-amateur.
Door de Commissie Machtigingszaken (CMZ) is bij monde van Ron Goossen, PB0ANL tijdens de medewerkersdag op 5 maart j.l. een presentatie gegeven over de stand van zaken rond de herijking van zo’n pakket. Deze presentatie is als bijlage toegevoegd (klik hier!).
De CMZ vindt dat de belanghebbenden (N-amateurs) grote invloed moeten hebben op de samenstelling van het pakket. Er is besloten een werkgroep op te richten, die ook daadwerkelijk zo’n N-pakket gaat samenstellen.
Ben je VRZA-lid en denk je een serieuze bijdrage te kunnen leveren, meld je dan aan voor de werkgroep N-Pakket bij Ron, (klik hier).
Doe dat snel want we willen al voor de ALV van start en daarom in de week van maandag 20 maart een eerste (elektronische) vergadering beleggen.
Op de medewerkersdag is in tegenstelling tot het voorstel van de CMZ, een lichte voorkeur uitgesproken voor een gemengde werkgroep boven een werkgroep die uitsluitend uit N-amateurs bestaat. Dit moet echter nog door de ALV bekrachtigd worden.
Afhankelijk van het besluit dat daar genomen wordt, kan de samenstelling van de werkgroep nog worden gewijzigd.

Ron PB0ANL,

Voorzitter Commissie Machtigingszaken (CMZ)

 

Comments are closed.