• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

De CQ-PA van januari staat voor U online!

Over  2 weken staat de PACC contest voor de deur en mocht U daar aan mee doen en iets leuks mee maken of een exotisch station werken laat het dan uw medeamateurs via de CQ-PA weten.  Ook een andere leuk artikel over de radiohobby of een zelfbouwproject dat U wilt delen met uw mede amateurs, b.v. foto’s over de hobby,  stuur deze naar de redactie.
Voor de voorpagina van CQ-PA zoeken wij ook mooie foto’s, dat mag van uw home made project, eindtrap, uw antenne installatie, velddag of contest zijn..
Ook is de redactie opzoek naar versterking b.v. voor een HF/VHF/UHF rubriek, vindt u dat leuk om daar over te berichten in de CQ-PA neem dan contact met ons op.

Uiteraard is het ook mogelijk om over een project of schakeling die u gemaakt heeft, te vertellen in ons maandblad.. Niet zo’n schrijver?? De redactie wil u daar graag bij helpen.
Maak van de CQ-PA weer een blad van, voor en door amateurs.
Wij kunnen niet zonder U.

Klik op de foto om de CQ-PA te downloaden!!

Comments are closed.