• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Bronzen Speld Simon PA9TV

Toen de CQ-PA digitaal ging en eerst als website was vormgegeven, kwam er later een besluit om deze alsnog in PDF-vorm aan de leden te kunnen aanbieden en van de aparte CQ-PA website afscheid te nemen. Tegelijkertijd zou de VRZA website ook worden geupdate en werd nog later ook het e-mail alias systeem naar de eigen VRZA server verplaatst. Om dit te realiseren is het VRZA IT beheer team samengesteld en van start gegaan. Het resultaat is de WordPress site zoals we die vandaag kennen, waarbij inmiddels ook een mijnVRZA gedeelte is toegevoegd en uitgebreid. Nog steeds wordt er nieuwe functionaliteit bedacht en door Simon uitgewerkt tot een onderdeel van de site.

Officieel ben ik zelf ook lid van het VRZA IT beheer team, maar het is Simon IJskes PA9TV die vanaf het begin al zeer veel werk heeft verzet om de doelen te realiseren. Zo kreeg ik op uiteenlopende tijdstippen, tussen ’s ochtends 6 uur en 6 uur de volgende ochtend, berichtjes van Simon met ideeën of mijlpalen die bereikt waren. Soms ook wat frustratie, zoals bijvoorbeeld spam dat regelmatig voor wat hoofdpijn heeft gezorgd. Maar Simon regelde altijd spoedig een passende oplossing. Zonder zijn inzet zouden de IT systemen waar de VRZA 24 uur per dag op draait nooit zijn opgeleverd, of veelvuldig zijn omgevallen.

Het bestuur van de VRZA waardeert zijn inzet zeer en heeft daarom besloten om Simon IJskes PA9TV voor zijn verdiensten van de afgelopen jaren de Bronzen erespeld van de VRZA toe te kennen.

 

Floris Wijnnobel
PA1FW – Voorzitter VRZA

Foto: Algemene ledenvergadering 2018

 

Comments are closed.