• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Neerleggen functie Voorzitter VRZA

Geachte medeamateurs,

Tot onze grote spijt moeten wij meedelen dat de voorzitter van de VRZA Floris Wijnnobel PA1FW besloten heeft per
01-07-2018 het voorzitterschap neer te leggen.
De overige bestuursleden hebben hierover met hem om de tafel gezeten en respecteren zijn besluit.
We zijn verheugd dat hij besloten heeft het bestuur te blijven ondersteunen vanuit een adviserende rol en derhalve deel uit blijft maken van het bestuur.
Ik zal als vicevoorzitter tot de komende ALV, in april, de voorzittersfunctie naar beste kunnen proberen in te vullen naast het secretariaat. We hebben Floris gevraagd een woordje tot iedereen te richten aangaande zijn beslissing:

Beste VRZA’ers,

Op 1 juli jl. heb ik tijdens de VRZA bestuursvergadering aangegeven te willen stoppen als voorzitter van de VRZA.
Het ontbreekt mij helaas aan tijd om naar mijn idee het voorzitterschap goed te kunnen blijven vervullen.
Vanwege de uitstekende sfeer binnen het bestuur, zal ik aanblijven als bestuurslid maar zal ik zoveel mogelijk van mijn taken overdragen. Ik zal hierdoor vooral een adviserende rol houden binnen het VRZA bestuur en wat minder zichtbaar als bestuurslid optreden.  Ook stop ik met mijn werkzaamheden binnen het team VRZA ICT. Ik heb de afgelopen jaren met plezier samengewerkt met Simon PA9TV en hoop dat hij spoedig een vervanger heeft gevonden om het team te versterken. Ik ben blij dat Ruud PA3RGH bereid is om mijn voorzitterstaken over te nemen tot de ALV 2019. Ik wens hem veel succes en een plezierig voorzitterschap.
De afgelopen 3 jaar heb ik met veel plezier de voorzittershamer gehanteerd. Het was een moeilijk besluit om hier afstand van te doen, maar ik denk wel een verstandige. Ik heb er vertrouwen in dat ik u ook als bestuurslid de komende periode van dienst zal zijn en voorzie met dit mooie bestuur een zonnige toekomst voor de VRZA.

Tot ziens, 73,
Floris PA1FW

We willen u wel vragen om Floris dus niet meer voor voorzitterstaken te benaderen, deze kunnen gericht worden aan mij als vicevoorzitter, of gewoon via het secretariaat.

Er komt per direct nog geen bestuursfunctie vacant, maar eenieder die zich wil opgeven voor het voorzitterschap, of eventueel het secretariaat kunnen zich opgeven bij mij, en de ALV van 2019 zal hier dan over gaan stemmen. Dit is zo statutair vastgelegd.

Via deze weg wil het bestuur Floris bedanken voor zijn tijd als voorzitter en hopen dat hij plezier houdt en tijd kan blijven maken voor de nieuwe adviserende functie.

73!  Ruud Haller  de PA3RGH
Secretaris / Vicevoorzitter VRZA
Middelweg 22
1716 KC  Opmeer
+31 6 83164683 (graag alleen tussen 20:00 en 22:00)

Comments are closed.