• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Uitnodiging VRZA medewerkersdag 10 maart 2019

Op zondag 10 maart 2019 zal van 11.00 uur tot 15.00 uur de jaarlijkse medewerkersdag van de VRZA worden gehouden. U bent bij deze van harte uitgenodigd deze dag bij te wonen.
Door de vriendelijke medewerking van PA7RAY, voorzitter van de afdeling Flevoland, kan deze dag wederom worden gehouden in het onderkomen van die afdeling. Het adres is :
Buurtcentrum “De Draaikolk” Lekstraat 2 1316 EM Almere.

Lunch
Voor een broodje tijdens de lunch zal worden gezorgd.
Omdat er in de Draaikolk voldoende ruimte is, kunt u zelf bepalen met hoeveel leden van uw bestuur u de dag wilt bijwonen. Hetzelfde geldt voor de diverse commissies en voor de WVV.

Kilometervergoeding
U kunt bij deelname aan de medewerkersdag per afdeling/groep bij de penningmeester van de VRZA een declaratie voor één voertuig op basis van kilometervergoeding (0,25 per kilometer) en onder aftrek van een drempel van 10 euro indienen.

Open agenda
Er is voor die dag voorzien in een “open agenda”. Dat wil zeggen dat u alles, waarover u het bestuur van de VRZA altijd al eens had willen (aan)spreken, naar voren kunt brengen en het bestuur van zijn kant ook een aantal zaken met u zou willen bespreken.
Ook zal het verslag van de vorige medewerkersdag worden besproken.
Dat verslag treft u onder aan dit bericht.

Aanmelden
Wilt u met het oog op de lunch via het e-mailadres secretaris@vrza.nl voor 1 maart 2019 laten weten of u wel of niet aanwezig zult zijn en met hoeveel personen?
Het bestuur hoopt velen van u op 10 maart a.s. te kunnen ontmoeten.
Met vriendelijke groet, het bestuur van de VRZA.

Comments are closed.