• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Paul Sterk PAøSTE SilentKey

De VRZA bereikte het trieste bericht dat, op 22 mei 2019 op de leeftijd van 71 jaar, Paul Sterk in zijn eigen omgeving,in het bijzijn van zijn familie, te Den Dungen is overleden.
Paul is vanaf 1999 de drijvende kracht geweest achter de organisatie van de Dag voor de RadioAmateur en hij heeft met dit evenement veel bezoekers aangezet om zich met de radiohobby bezig te gaan houden of deze verder te ontwikkelen.
Parallel daaraan was hij ook vele jaren de stimulerende kracht van de radiomarkt te Rosmalen waar veel bezoekers op afkwamen om interessante zaken voor hun hobby aan te schaffen en elkaar te ontmoeten.
Beide evenementen genieten ook in het buitenland een grote bekendheid. Als voorzitter van de VERON afdeling Den Bosch en later als medebestuurder heeft Paul lokaal zijn stempel gedrukt bij het promoten van onze hobby in Den Bosch en omstreken.
Voor zijn verdiensten voor de VERON afdeling Den Bosch heeft hij in 1995 een Gouden Speld ontvangen. Sinds 2002 is hij lid van het VERON hoofdbestuur en is vanaf 2003 voorzitter van de Evenementen Commissie.
In 2012 heeft de Verenigings Raad Paul benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn tomeloze inzet.
Op voordracht van het VERON hoofdbestuur heeft Paul Sterk op 3 november 2018 tijdens de opening van de Dag voor de RadioAmateur de versierselen ontvangen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Met deze benoeming heeft het VERON Hoofdbestuur gemeend Paul te bedanken voor zijn decennia lange inzet voor de VERON.
Paul zal gemist worden om zijn kennisen ervaring maar hij zal vooral herinnerd worden als een aimabel persoon.

De VRZA wenst familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Comments are closed.