• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Angeline van Dijk directeur-hoofdinspecteur Agentschap Telecom

Angeline van Dijk (1967) start op 1 augustus 2019 als directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom. Vanuit die verantwoordelijkheid zal zij zich onder meer richten op de introductie van 5G in Nederland en thema’s als cybersafety en digitale weerbaarheid. “Een prachtige uitdaging”, aldus Van Dijk, “want goede en betrouwbare netwerken zijn een randvoorwaarde voor ons maatschappelijk welzijn en economische groei.
De samenleving kan er geen dag meer zonder.
Dat maakt het werk van Agentschap Telecom heel relevant en interessant.” Angeline van Dijk was sinds 2017 algemeen directeur bij Zorg van de Zaak. In de jaren daarvoor was zij onder meer zeven jaar divisiedirecteur Gevangeniswezen en Vreemdelingenbewaring bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. Ze studeerde Nederlands Recht en Politicologie aan de Rijksuniversiteit van Leiden en Oxford University.

Bron: Agentschap Telecom

Comments are closed.