• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Deutsch Niederländische Amateurfunker Tage 50 + 1 DNAT

Vrijdag 23 augustus:

10:00 tot 18:00 in  Gaststätte de “Grafschafter Stuben”kan iedereen zich laten informeren over het verloop van het weekend. Verder zijn daar dan ook de programma boekjes en de zogenaamde “Tagungsplaquette” (deelnemersbadge) verkrijgbaar. Op vrijdag om 15.00 uur wordt de  DNAT 50 plus 1 officieel geopend in de “Katharinenkiche”. Iedereen is hierbij vanharte welkom!

Zaterdag 24 augustus:

De hele dag zijn er op verschillende plaatsen in de stad samenkomsten van interesse­groepen. Zaterdagmorgen kunnen handelaren vanaf 06.00 uur voor de HAM radio-onderdelenmarkt terecht op het beursterrein aan de Schürkamp. Voor bezoekers zijn de HAM-Beurs en de vlooienmarkt vanaf 08.30 uur toegankelijk.
Vanaf 20:00 is er het HAM-feest met muziek en show op de DNAT camping “Am Badepark” .
Bezoekt U al vaker het DNAT, maar nog nooit op een HAM-feest geweest ? U weet niet wat U mist.
Tevens is er de kinder-vossenjacht met het pannenkoek eten.

Zondag 25 augustus:

Alvorens de eerste deelnemers de terugreis naar huis aanvaarden, is er eerst nog een groot eetfestijn op de DNAT camping. Goudbruin gegrilde haantjes liggen op u te wachten om gegeten te worden.
De echte “die-hards” nemen pas afscheid van elkaar op de Winke-Winke-Party, de Farewell Party en richten hun pijlen  alweer op het 52ste DNAT.

Comments are closed.