• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Ministerie van Defensie zoekt Radio Onderhoud Technicus

Ministerie van Defensie

Burgervacatures

Vacaturenummer 480936

AP 494791 – Radio Onderhoud Technicus (intern + extern)

Publicatie 6-04-2020

Sluiting 26-04-2020

 

Als Radio Onderhoud Technicus ben je verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud van statische Radiosystemen. We zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s voor deze functie.

Wat ga je doen?

Als Radio Onderhoud Technicus zorg je voor de incident- en probleem oplossing van nieuwe, niet-standaard verstoringen aan zenders, ontvangers, radiosystemen en de bijbehorende radio bediensystemen. Dit doe je door gegevens te verzamelen en metingen te verrichten om zo de oorzaak van incidenten en problemen te achterhalen. Vervolgens zoek je (tijdelijke) oplossingen, voer je reparaties uit en test je de apparatuur en systemen en levert deze weer op aan de gebruiker. Ook actualiseer je storingsdatabases met de uitgevoerde werkzaamheden en oplossingen.

Verder ondersteun je (externe) onderzoeken bij nieuwe ontwikkeling en apparatuur vervanging. Je signaleert storingen en tekortkomingen in de apparatuur en systemen en los je deze ook meteen op.

Je draagt samen met je collega’s en met in- en externe partijen bij aan nieuwbouw en verbouw van systemen, test deze en stelt de systemen in bedrijf.

Daarnaast voer je dagelijkse onderhoudswerkzaamheden uit, zodat de zenders, ontvangers, radiosystemen en radio bediensystemen betrouwbaar blijven werken en aan de technische eisen blijven voldoen. Je beheerst en gebruikt test- en meetapparatuur welke nodig zijn voor je dagelijkse werkzaamheden. Ten slotte draag je bij aan het up-to-date houden van de administratie en documentatie van de systemen. Voor het uitvoeren van je werkzaamheden zal je af en toe een dienstreis moeten maken.

Waar ga je werken?

De werkomgeving is het team Radiosystemen West van het Joint IV Commando (JIVC), afdeling Generieke IT & infrastructuur, sectie Telecom &Transmissie.

De afdeling GIT&Infra biedt de generieke IT- en C4I-infrastructuur diensten aan waar alle overige Defensie onderdelen, inclusief JIVC, gebruik van maken, uitgezonderd de IT- en C4I-infrastructuur van de operationele eenheden van de OPCO’s. Ook “derden” zoals politie- en veiligheidsdiensten, brandweer en hulpdiensten alsmede interdepartementale samenwerkingsverbanden zoals de kustwacht maken gebruik van deze IT-infrastructuur diensten. Daarnaast voorziet de afdeling GIT & Infra op deze IT- en C4I-infrastructuur in alle generieke informatie voorzieningstoepassingen (IT-toepassingen).

De sectie Telecom- en Transmissie bestaat uit de teams Satcom, Frequentie management, Radio, Telecom, LPI en VOPS.

                                                                                                                                      Voor de hele advertentie HIER klikken

 

Comments are closed.