• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Zaterdag 13 juni de 52e Worked all Provinces Contest (WAP)

Op zaterdag 13 juni wordt de 52e Worked all Provinces Contest gehouden. (1400-20.00 UTC) Het doel van deze contest is het werken van zoveel mogelijk stations in zoveel mogelijk Nederlandse provincies. Extra multipliers kunnen gescoord worden door verbinding te maken met de VRZA-afdelingen met de verenigingscalls inclusief PI4CQP/a en PI4VRZ/a. Je kunt samen met amateurs van je afdeling meedoen maar ook alleen, thuis, in de clubshack of op een locatie lekker vrij en hoog ergens buiten. Gelukkig zijn de Coronamaatregelen iets versoepeld en hopelijk kunnen ook de afdelingen weer in de clubshack samenkomen om met de contestcrew op gepaste afstand deel te nemen.

VRZA afdelingen die deelnemen zullen vanaf 10 juni 2020 op de landelijke website vermeld worden zodat alle deelnemers weten naar welke stations ze uit kunnen luisteren om extra multipliers te verdienen.
Met de verbindingen die in de WAP contest gemaakt worden kunnen door alle deelnemende VRZA-leden ook punten verdiend worden voor de VRZA-afdelingsbeker.
We hopen dat het weer een gezellige contest wordt en dat er veel van de 17 VRZA afdelingen mee gaan doen samen met PI4VRZ/A en PI4CQP/A.

Met vriendelijke groet,

Karin Mijnders PA2KM
Contestmanager NLC en WAP

PS: het reglement vindt u op de Contest pagina

Comments are closed.