• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

HAM RADIOnline van 26 tot 29 juni 2020

Op de website van de DARC wordt een  HAMRADIOonline vervangings programma aangeboden met veel gevarieerde onderwerpen met betrekking tot amateurradio, bedienings- en omroeptechno-logie, evenals onderscheidingen, paneldiscussies en interviews.  Deze worden van 26 tot 29 juni 2020 door DARC e.V. op het internet gepresenteerd onder de titel “HAM RADIOnline”. Het team van Software Defined Radio Academy en het videoteam Fascination Ham Radio hebben de leiding. Het HAM RADIOnline-programma ziet zichzelf als een “vervanging” van de Bodensee bijeen-komst in Friedrichshafen en begint op de vrijdagavond van het laatste weekend van juni.

Het beursbedrijf presenteert al een virtuele vakbeurs op https://www.hamradio-friedrichshafen.de, waar de exposanten nieuwe producten presenteren. Samen creëren de DARC e.V. en het beursbedrijf een virtuele beurservaring en brengen vrijwilligers, dealers en fabrikanten bij u thuis. Het uitzendschema is beschikbaar voor alle internetgebruikers op de DARC-website op: https://www.darc.de/fileadmin/filemounts/gs/oeffentlichskeitsarbeit/Veranstaltungen/HAM_RADIO/HAMOnline_Sendeplan.pdf  Het HAM RADIOnline programma wordt tot eind juni verfijnd en uitgewerkt. Up-to-date wordt bijgewerkt tot de virtuele start op vrijdag 26 juni.

Comments are closed.