• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Old Timers Club 70 jaar

Binnenkort en wel op 26 oktober 2020 is de 70e verjaardag van de Old Timers Club, een moment om bij stil te staan

Old Timers Club 70 jaar

Op 26 oktober 1950 wordt de club ten huize van PA0UB opgericht. De oprichtingsakte is een handgeschreven blocnote velletje.

Wat heeft onze hobby vele uitdagingen en veranderingen gekend en nog steeds! We gebruiken nog nauwelijks handgeschreven blocnote velletjes, de virtuele wereld heeft ons veel gebracht waar we nu zonder bij na te denken gebruik van maken. Wie had 70 jaar geleden bij de oprichting van de OTC ook maar enig idee van verbindingen met andere zendamateurs via een satelliet? Nu gebeurt dat dagelijks.

Wie had kunnen bedenken dat deze club na 70 jaar met 463 leden nog steeds springlevend is en wat dat in deze tijd betekent. Wist u overigens dat we 13 leden hebben die al zendamateur waren bij de oprichting van de OTC! Vanaf 1989 ontmoeten veel leden elkaar jaarlijks in De Soester Duinen op de Dag van de OTC. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan vanwege COVID-19.

Er zijn bijna 8.000 corona besmettingen in een etmaal gemeld en onlangs is er een gedeeltelijke Lock down bekend gemaakt, we zitten in de 2e golf van COVID-19. Het wordt er niet leuker op voor onze medemensen. De beperkingen worden aangescherpt en zijn gericht op minder sociale contacten, het zet ons leven op zijn kop.
“Klik hier het hele verhaal”

Comments are closed.