• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Coronamaatregelen zetten opnieuw een streep door radio-examens

Op 23 februari heeft het kabinet laten weten welke versoepelingen er mogelijk zijn. Helaas is het nog niet toegestaan om bijeenkomsten te organiseren. Dit betekent dat de geplande radio-examens van 3 maart en 10 maart niet door zullen gaan.

Kandidaten die op 3 maart hun examen zouden doen, zijn inmiddels uitgenodigd om op woensdag 14 april hun examen af te leggen. Voor de kandidaten van de RFDX die op 10 maart examen zouden doen, is ruimte gecreëerd om aan te sluiten bij het examen dat op zaterdag 27 maart wordt gehouden. Beide examens worden gehouden bij Meeting District in Nieuwegein.

Uiteraard geldt ook bij deze nieuwe data het voorbehoud dat de Stichting Radio Examens de examens alleen kan laten doorgaan als bijeenkomsten zijn toegestaan.

Op 8 maart is er weer een persconferentie. Van deze persconferentie hangt af of examens die op 17 maart gepland zijn ook moeten worden verschoven. Mocht dat het geval zijn, dan worden de betrokkenen zo snel mogelijk door de Stichting Radio Examens geïnformeerd.

73, Henk Vrolijk PA0HPV
secretaris Stichting Radio Examens

Comments are closed.