• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Special stations in de CQ WW CW Contest komend weekend.

Komend weekend 27-28 november 2021 van zaterdagmorgen 0000 GMT tot en met zondagavond 2359 uur is het weer tijd voor de CQ WW CW Contest. Zie ook op https://www.cqww.com/

Net als de SSB contest vorige maand is dit één van de contesten met de meeste deelnemers wereldwijd. Is er een lijst met wat te verwachten zodat we kunnen uitkijken naar een bepaalde DXCC entiteit? Ja die is er. Kijk op: https://www.ng3k.com/misc/cqc2021.html

Wat te denken van DXCC’s zoals Antigua & Barbuda, Aruba, Bahama’s, Bermuda, Bonaire, Cayman Eilanden, Comoros, Hawaii, Honduras, Martinique, Mauritius, Panama, St. Kitts & Nevis enz. enz.

Laat het buiten maar (nat) sneeuwen, we zetten binnen de kachel en de set in de shack lekker aan!

Geen liefhebber van contesten? Dan is er zeker reden om eens op 5, 12, 17 en 30 meter te kijken, in SSB, digitale modes te proberen of andere activiteiten te ontplooien bijvoorbeeld op 2 of 70.

73, Jaap Verheul PA3DTR

Comments are closed.