• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Komend weekend de 4e editie van de WSPR Marathon

 

https://lirp.cdn-website.com/ab5f61d9/dms3rep/multi/opt/Programma+WSPR+2022-567w.png

Komend weekend 29 en 30 januari 2022 organiseert de radiogroep “De Steendert” in de West Betuwe de 4de editie van de 24-uurs RX- wspr-marathon. Er zal dit keer niet worden gewerkt op 20 m maar op 40 m. Omdat het een Rx-marathon is kunnen zowel luister- als zendamateurs deelnemen aan de marathon. Op zaterdag 29 januari om half 10 is er voorafgaand aan de marathon een sign up round door Aelco PA3GBK. Om 10 uur lokale tijd gaat de marathon van start. Om 7 uur ’s avonds zullen de tussenstanden worden doorgegeven. De WSPR-marathon wordt afgesloten op zondag 30 januari om 10 uur.

Voorafgaand is er vanaf 9 uur een ontbijtronde .Gedurende de marathon zal er worden gecommuniceerd op 144.5375 mhz,via de livestream van het hamportaal van “De Steendert” en via het network radio channel van de radiogroep “De Steendert. Alle deelnemers ontvangen een digitaal Steendert Award. Verder zijn er 2 awards te verdienen. De eerste is voor de meest ontvangen berichten en de tweede is voor verst ontvangen berichten. Meer informatie en inschrijven kan via het hamportaal www.desteendert.nl. Inschrijven kan tot een uur voor aanvang van de marathon.

Cor PA3BVC, Adri PA5AV en Barend NL 13926

Comments are closed.