• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Friedrichshafen HAM RADIO 2022 verwelkomt wereldwijde bezoekers.

Met de recente versoepeling van de COVID-19-regelgeving kijken de Deutscher Amateur Radio Club (DARC) en Messe Friedrichshafen, partners van de HAM RADIO 2022-tentoonstelling in Duitsland, optimistisch uit naar het houden van de 45e HAM RADIO van 24 – 26 juni in Friedrichshafen, onder voorbehoud van de definitieve officiële goedkeuring door de lokale autoriteiten.

Er zullen gepaste hygiënische en afstandsmaatregelen worden genomen voor de veiligheid van alle bezoekers.
Deze hebben gevolgen voor het ontwerp van de stands, de openingsceremonie, de presentatieruimtes en het vlooienmarktterrein.

HAM RADIO is een van de grootste amateurradioconventies ter wereld, naast Dayton Hamvention® in de VS en de Japan Amateur Radio League Ham Fair. HAM RADIO trekt exposanten en bezoekers uit meer dan 52 landen naar Duitsland. ARRL De National Association for Amateur Radio® zal een van de deelnemende verenigingen van de International Amateur Radio Union (IARU) zijn die op de conventie exposeren. De organisatoren van HAM RADIO zeggen dat ze er naar uitkijken “je te zien in Friedrichshafen!”

Bron : DARC  Bewerkt en vertaald door DL1MKO / PA0MKO

Comments are closed.