• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Nieuwe Mijn VRZA omgeving live

Your Business Website Maintenance Schedule | Weblinx, Inc.

Zoals eerder aangekondigd is vandaag de nieuwe Mijn VRZA omgeving live gegaan. Omdat het een nieuwe server betreft, is het helaas nodig om onderstaande procedure te doorlopen voor iedereen die gebruik maakt van Mijn VRZA:

Wachtwoord reset
Omdat de wachtwoorden voor mijn VRZA op de oude server vanwege de veiligheid versleuteld zijn opgeslagen, kunnen we deze niet overzetten naar de nieuwe server. Om toegang te krijgen tot jouw nieuwe Mijn VRZA zul je dus een wachtwoord reset moeten uitvoeren. Ga naar https://mijn.vrza.nl en klik op “wachtwoord vergeten”.

In dit scherm vul je je e-mailadres zoals bekend bij de ledenadministratie (dus niet het vrza.nl alias) of je call in, en klik op Wachtwoord Aanvragen. Als het goed is ontvang je dan per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

E-mail alias vrza.nl
De e-mail voor alle vrza.nl adressen worden ook via de nieuwe server geleid.
De instellingen voor het gebruiken van de @vrza.nl alias zijn allemaal 1 op 1 overgezet van de oude omgeving, dus het doorsturen van mail naar je eigen adres zou nog steeds moeten werken zoals je gewend was.

Let op als je de alias wilt testen: E-mail aanbieders zoals Gmail hebben een (“vervelend”) stukje intelligentie ingebouwd. Wanneer je vanuit je eigen Gmail adres een testmailtje naar het vrza.nl alias stuurt, en deze ingesteld is om door te sturen naar datzelfde Gmail account, zal deze waarschijnlijk niet worden afgeleverd waardoor het lijkt alsof het niet werkt. Gebruik een ander e-mailadres om te verzenden wanneer je dit wilt testen, of vraag een ander om jou een testmail te sturen.

Mocht je tegen problemen aan lopen of andere vragen hebben, stuur mij svp een e-mail voorzien van een duidelijke omschrijving.

73,

Floris

PA0NUL

Comments are closed.