• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

E2WRTC: Team Thailand traint voor Bologna

Team Thailand traint voor Bologna

Voorbereiding op de WRTC 2023 in Italië.
Voor het eerst kon een puur Thais team zich kwalificeren voor deelname aan een WRTC, het teamwereldkampioenschap voor radioamateurs. Champ, E21EIC en Mew, E29TGW, activeren voor deze gelegenheid de speciale roepnaam E2WRTC op de kortegolfbanden.
Alle 50 WRTC-teams bestaan ​​elk uit twee radioamateurs, in dit geval E21EIC als Teamleider (TL) en E29TGW als Teamlid (TM). Net als de leden van de andere 49 teams op de WRTC 2023, die volgend jaar in de Italiaanse regio rond Bologna plaatsvindt, hebben de ervaren deelnemers en DXers zich gekwalificeerd door goede plaatsingen in internationale kortegolfwedstrijden.
De speciale roepnaam E2WRTC is actief sinds 1 juni en tot 30 september 2022. QSL-kaarten voor verbindingen komen automatisch via het QSL-bureau; directe QSL’s zijn ook welkom. Het logboek wordt regelmatig ge-upload naar Club Log voor controledoeleinden.
Bij deze gelegenheid moet nog eens aan het WRTC-diploma worden herinnerd: Italiaanse speciale stations met het achtervoegsel WRTC zullen tot en met 10 juli van dit jaar punten uitdelen. De momenteel actieve stations zijn te vinden met de transmissietypes in het DX-cluster en de WRTC-website.

Bron : Funk Amateur(DL1AX).  Bewerkt en vertaald door : DL1MKO/PA0MKO

Comments are closed.