• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Orlando HamCation keert in 2023 voor de 76e keer terug

Orlando HamCation keert in 2023 voor de 76e keer terug

De Orlando Amateur Radio Club organiseert de 76e jaarlijkse Orlando HamCation op 10, 11 en 12 februari 2023 in het Central Florida Fairgrounds en Expo Park. HamCation is de op één na grootste amateurradioconventie in de Verenigde Staten, met het inaugurele evenement dateert uit 1946 (het evenement in 2021 werd geannuleerd vanwege de pandemie). Sinds het eerste evenement is de HamCationan in omvang gegroeid. In 2019 werden 23.700 deelnemers geregistreerd.

Met bijna 90 exposanten is er voor ieder wat wils. Bovendien worden ter plaatse amateurradio examen voor de Amerikaanse licentie aangeboden. In aanloop naar het evenement is de website van HamCation hierop aangepast. Beursbezoekers kunnen toegangskaarten kopen, tafelreserveringen maken of parkeerplaatsen reserveren voor de verkoop uit de kofferbak, camper/caravan De website biedt ook meer informatie over activiteiten, leveranciers en partnerschapskortingen voor hotels. Voor meer informatie over Orlando HamCation, volg HamCation op Facebook, Instagram, Twitter of bezoek www.hamcation.com. E-mail: international(at)hamcation.com, Telefoon VS +407-841-0874, Mobiel Nederland +31 615 232 545.

Vluchten vanaf Frankfurt zijn momenteel beschikbaar voor ongeveer € 480 met een eenmalige verbinding in de VS, bijvoorbeeld voor de periode van 8 tot 14 februari. Bij het betreden van de VS moet de actuele informatie op de website van het Federale Ministerie van Buitenlandse Zaken onder “Reis- en veiligheidsinformatie” in acht worden genomen. Dit houdt momenteel onder meer in dat je moet kunnen aantonen dat je volledig bent ingeënt tegen Corona.

Dit meldt Peter Meijers, PA2PME/AI4KM.

Vertaald en bewerkt door : DL1MKO/PA0MKO

Comments are closed.