• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

WAP contest 2023

Beste OM’s en YL’s,

Op zaterdag 10 juni 2023 wordt de 55e Worked all Provinces Contest gehouden. Het doel van deze contest is het werken van zoveel mogelijk stations in zoveel mogelijk Nederlandse provincies. Extra multipliers kunnen gescoord worden door verbinding te maken met de VRZA-afdelingen met de verenigingscalls inclusief PI4CQP/a en PI4VRZ, die voor deze gelegenheid gebruik zal maken van de speciale roepnaam PA100PCG.

Clubstations
Als clubstation kun je uiteraard meedoen aan de WAP-contest. Hiermee kun je punten verdienen voor het klassement van de afdelingsbeker. Je kunt deelnemen vanuit je clubshack, bij iemand thuis, maar misschien maken jullie er wel een velddag van. Tevens krijgt de afdeling bij deelname aan de WAP contest en later in november aan de QSO-party een extra financiele bijdrage.

VRZA afdelingen die deelnemen kunnen mij uiterlijk 31 mei per mail laten weten of ze als afdeling deel gaan nemen. Jullie zullen vanaf 8 juni 2023 op de landelijke website vermeld worden zodat alle deelnemers weten naar welke stations ze uit kunnen luisteren om extra multipliers te verdienen.

Individueel
Als individu ben je natuurlijk ook welkom om mee te doen en je log in te sturen. Je kunt alleen thuis of op een buitenlocatie lekker vrij en/of hoog ergens gaan zitten als portabel station. Vanaf 8 juni kun je de deelnemende VRZA clubstations, die zich vooraf hebben aangemeld, op de website van de VRZA vinden zodat je kunt zien met welke stations je extra multipliers kunt verdienen.

Loggen
Loggen mag met de hand of in een tekst document.
Ik zal proberen om voor de contest begint een logprogramma voor N1MM beschikbaar te stellen waarin de calls die multipliers opleveren ook verwerkt zijn. Je kunt dit dan vinden op de site van de VRZA.

Afdelingsbeker
Met de verbindingen die in de WAP contest gemaakt worden kunnen door alle deelnemende VRZA-leden ook punten verdiend worden voor de VRZA-afdelingsbeker voor de afdeling waar ze bij staan ingeschreven. Geef dan ook in het summary-log aan van welke VRZA afdeling je lid bent. We hopen dat het weer een gezellige contest wordt met goede condities zodat we veel verbindingen kunnen maken.

Hier vind je het reglement.

Met vriendelijke groet,
Karin Mijnders PA2KM
Contestmanager NLC en WAP

Comments are closed.