• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Van 20 tot en met 22 oktober JOTA-JOTI 2023

Van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober is de JOTA-JOTI. Het jaarlijkse evenement waar de scouts van over de hele wereld elkaar via de radio en/of het internet ontmoeten. Voor specifiek de Jamboree on the Air is de medewerking van radiozendamateurs (N of F) absoluut onmisbaar. Vandaar deze dringende oproep voor radiozendamateurs.
Voor 2023 is het thema “Connecting Dots”.
Verschillende scoutinggroepen door het hele land zoeken nog steeds radiozendamateurs die tijdens dit weekend mee willen helpen de scouts met elkaar in verbinding te brengen.
Speciaal voor de scoutinggroepen in Hengelo (Overijssel) en Roden (Noord Drenthe) is nog plek voor (lees dringend behoefte aan) radiozendamateurs in het team. Maar ook elders kunnen de scouts alle hulp goed gebruiken. Dus deel deze oproep onder al je radiovrienden!
Heb je interesse of wil je nog extra informatie of overleg? Stuur dan snel een bericht naar
Frank Troost – PA3RIS op jota.joti.frank@gmail.com
Let op: Wil je als zendamateur meedoen aan de JOTA, neem dan zo snel mogelijk contact op met een scoutinggroep die graag mee wil doen. De groep doet de inschrijving en de roepnaam van de verantwoordelijk zendamateur wordt dan bij Scouting Nederland geregistreerd. Daarmee komt jouw station ook op de Nederlandse lijst van deelnemende amateurs en mag je tijdens het JOTA-JOTI weekend de /J gebruiken. En dat is niet geheel onbelangrijk want zo is het voor iedereen duidelijk wie er meedoet. Houd er rekening mee dat de inschrijving al op 6 oktober sluit.
Alvast bedankt!
Ps. wat extra informatie is te vinden op https://jota-joti.scouting.nl/voor-zendamateurs/

Comments are closed.