• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Old Timers Club (OTC)

Old Timers Club (OTC)

2023 zit er alweer bijna op en om dit jaar in stijl af te sluiten verzorgt het OTC bestuur met aanhang de een speciale uitzending vanuit de boerderij aan de Dallingweesterweg in het buurtschap op de wierde Dallingeweer. Deze locatie ligt in de uithoek van het kerspel Termunten vlak bij Batterij Fiemel, achter de punt van Reide op de plaats waar de Eemsdijk en de Dallingweersterdijk van de Dollard samenkomen. Op zaterdag 30 december is PI4OTC in de lucht met een speciale nieuwsuitzending op de 80- en 40 meter band. De NVIS antennes zijn inmiddels opgehangen en zaterdagmorgen om 09.00 uur lokale tijd, starten wij de dag op 3660 kHz met een uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar. Na de nieuwsuitzending is er gelegenheid om je in te melden. Om 12.00 uur lokale tijd wordt de uitzending op 7073 kHz gestart en ook hierna zou het leuk zijn je op deze een na laatste dag van het jaar te mogen begroeten.

Het bestuur wenst iedereen bijzonder fijne kerstdagen en graag tot aanstaande zaterdag op een van de uitzendfrequenties!

Met vriendelijke radio groet,

Namens de Nederlandse Old Timers Club

Henk van der Honing
OTC  Secretariaat
Elke zaterdag is PI4OTC in de lucht!

3660 KHz van 09:00-10:00 LT
Website OTC: www.pi4otc.nl

Comments are closed.