• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Aankondiging aftreden voorzitter Floris Wijnnobel PA0NUL

PA0NUL

Beste VRZA-leden,

Na 13,5 jaar als vrijwilliger actief te zijn geweest binnen de VRZA, waarvan 10,5 jaar in het landelijk bestuur, ga ik het spreekwoordelijke stokje doorgeven. Tijdens de ALV op 13 april a.s., stel ik mij niet herkiesbaar en zal ik aftreden als voorzitter, bestuurslid en IT-lid van de VRZA.

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen wat al die jaren in mij is gesteld en ik heb met veel plezier onze mooie vereniging mogen vertegenwoordigen. Ik kijk tevreden terug op de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt, waaronder het afscheid van de papieren CQ-PA en de groei tot ruim 1400 leden die we afgelopen jaar bereikt hebben.

Mijn dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hun schaarse en kostbare tijd aan onze vereniging schenken en hebben geschonken, maar in het bijzonder ook veel dank aan de (voormalige) bestuursleden met wie ik met heel veel plezier heb mogen samenwerken.

Voor mij is nu het punt bereikt om meer tijd aan mijn gezin en hobby te besteden, maar ik zal ook de verschillende activiteiten blijven bezoeken. Sowieso sta ik samen met mijn gezin op Recreatiepark De Lucht tijdens de 60e VRZA RadioKampweek en het 56e DNAT staat ook reeds in de agenda genoteerd.

Nogmaals mijn enorme dank, tot ziens en graag tot het volgende QSO.

73,

Floris Wijnnobel
PA0NUL
Voorzitter VRZA

Comments are closed.