• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Speciale roepnaam PA24WAAD

Van 23 maart tot en met 7 April 2024 brengen PF3X (Laurens), PC1K (Barry) en NL10743 (Kees) de speciale roepnaam PA24WAAD in de lucht. Dit om aandacht te vragen voor de Wereld Autismedag (World Autism Awareness Day). Elk jaar op 2 april. Hiermee willen we in de wereld van Ham Radio aandacht vragen voor begrip, erkenning, steun en acceptatie voor mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). In 2023 hebben we ruim 2.600 QSO’s kunnen maken. Dit jaar hebben we ons aangesloten bij het wereldwijde initiatief met stations die aandacht vragen voor de Autismeweek en dag. Een totale lijst met actieve stations is te vinden via qrz.com/db/pa24waad.

We zullen actief zijn op alle HF banden en op 2m/70cm met vooral veel activiteit rondom het Paasweekend en de week erna. Er is een speciale QSL kaart ontworpen, die na het event via ClubLog kan worden aangevraagd. Verder ook QSL via eQSL en LoTW.

Info: qrz.com/db/pa24waad of qrz.com/db/w2a of autisme.nl

Comments are closed.