• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Problemen bij ARRL bijna opgelost

ARRL-medewerkers blijven samenwerken met experts om ervoor te zorgen dat alle servers zijn hersteld, getest en alle gegevens zijn bevestigd. We hebben er ook aan gewerkt om ervoor te zorgen dat het netwerk veilig is.
Zoals opgemerkt in eerdere updates, zijn Logbook of The World®-servers en -gegevens in orde en werken ze. LoTW® heeft (echter) afhankelijkheden van andere servers, bijvoorbeeld lidmaatschapsgegevens, die nog niet weer in gebruik zijn genomen. We zullen aankondigen wanneer LoTW open is voor gebruik. We verwachten dat de wachtrij vrij groot zal worden zodra deze live is, en we evalueren manieren om dat potentiële probleem te beheren’.
We zullen nog even vol moeten houden dus, maar er komt een einde aan de huidige situatie waarin tijdelijk geen gebruik van LoTW gebruik kan worden gemaakt.

Comments are closed.