• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Logbook of The World® (LoTW®) weer bereikbaar!

Vandaag, met ingang van 16:00 UTC zullen we Logbook of The World® (LoTW®) weer in gebruik nemen. Terwijl werkzaamheden plaatsvonden aan het netwerk ondervonden sommige gebruikers dat LoTW kortstondig te bereiken was afgelopen dagen, waarbij ongeveer 6600 logs werden geüpload. De logs werden pas dit weekend verwerkt toen we testten dat de interfaces naar LoTW naar behoren functioneerden.

We nemen maatregelen om -met wat waarschijnlijk een enorme toevloed aan logs zal zijn- de komende dagen. We vragen jullie om -als grote uploads hebt-, bijvoorbeeld van wedstrijden of van een DX-peditie, alsjeblieft een week of twee wachten met uploaden zodat LoTW de kans krijgt om de achterstand in te halen. We hebben ook een proces geïmplementeerd om logs met veel duplicaten te weigeren. Upload dus niet je volledige log om er zeker van te zijn dat contacten in LoTW staan, want ze zullen worden geweigerd.

Tot slot, bel alstublieft niet het hoofdkwartier van de ARRL om problemen te melden die u hebt
met LoTW. U kunt contact opnemen met ondersteuning op LoTW-help@arrl.org.

Tot het einde van het jaar kunnen er geplande tijden zijn waarop LoTW niet beschikbaar is. We gebruiken die tijd om operationele en infrastructurele verbeteringen te evalueren die we willen doorvoeren in LoTW. Deze tijden zullen worden aangekondigd.

De ARRL weet het belang van LoTW voor onze leden en voor de tienduizenden LoTW gebruikers die geen ARRL-lid zijn. LoTW is, net na QST, onze op één na populairste service van de ARRL.

Bewerking/ vertaling: Jaap Verheul PA3DTR – Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Comments are closed.