• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

42ste Landelijke Radio Vlooienmarkt 2017 op 11 maart a.s.

Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert de VERON afd. ‘s-Hertogenbosch (Stichting BRAC) haar 42ste Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen (Den Bosch) van 9.00 tot 15.30 uur.
We zitten in een fraaie, verwarmde tentoonstellingsruimte van meer dan 9.000 vierkante meter.

In de afgelopen 41 jaar groeide deze markt uit tot een grote internationale happening voor elektronica hobbyisten. In 2016 was het bezoekersaantal bijna 5000. U kunt uitgebreid rondsnuffelen naar zeldzame zaken bij de ongeveer 330 stands en het is natuurlijk ook de gelegenheid om “iedereen” weer eens te ontmoeten in een van de meerdere zit gelegenheden.

BETALEN:

Een tafel (4 x 1 m.) inclusief. 2 deelnemer bandjes kost  € 50,‑  .
U kunt betalen via: IBAN: NL19ABNA 0627 558 984 ; BIC: ABNANL2A  t.n.v. Stichting BRAC te Best.

Parkeerkaarten koopt u in de entree hal bij de aparte kassa van Libéma.

Vermeld het aantal tafels en het evt. aantal extra deelnemer bandjes. Geef ook uw telefoon nummer op. Als u ook per E-mail te bereiken bent, laat het ons weten, u ontvangt sneller bericht.
Per inschrijving kunt u maximaal 3 tafels bestellen.
Per tafel kunt u maximaal 2 extra deelnemer bandjes bijbestellen, ad € 8,- per stuk.
Tijdens het opbouwen van de markt worden geen deelnemer bandjes meer verkocht.
De stands zijn snel uitverkocht en het aantal inschrijvingen heeft een maximum. Helaas hebben we ook het afgelopen jaar weer belangstellenden die te laat reageerden moeten teleurstellen. Reserveer dus zo spoedig mogelijk.
Voor uw inschrijving gelden onze Radiovlooienmarkt Voorwaarden. Zie ook  www.radiovlooienmarkt.nl.
U dient vooruit te betalen. Het moment van ontvangst van uw betaling bij ons, is bepalend voor plaatsing. Na ontvangst van uw overmaking bevestigen wij dit direct per E-mail of per post. Later, ca. eind februari, ontvangt u uw stand nummer en verdere gegevens.
Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Gebruikte en nieuwe apparatuur mag worden aangeboden, evenals onderdelen, antennes, meetinstrumenten en hobbygereedschappen, e.d. .
We accepteren geen goederen die hiermee geen verband houden, deze zullen worden geweigerd en de stand kan moeten worden ontruimd. Alles naar het bindend oordeel van de organisatie.
Alle geldende wettelijke regels zijn van kracht: verkoop van illegale apparatuur is verboden. Roken is niet toegestaan. Stands met lawaai, lichtshows, laserstralen etc. zijn niet toegestaan.
Inschrijven betekent dat u instemt met onze voorwaarden.

De 42ste Landelijke Radio Vlooienmarkt, op zaterdag 11 maart 2017 in het Autotron zal, als vanouds, weer een geweldige happening worden.

Voor de laatste informatie kunt u terecht op Internet: www.radiovlooienmarkt.nl , of bericht ons per E-mail via info@radiovlooienmarkt.nl .
We verheugen ons ook weer op uw komst. Tot ziens als standhouder of bezoeker !

Met vriendelijke groeten,

VERON (SHB) / Stichting BRAC,
Rens Schoones, PA3FGA en Eric Elstrodt, PA2ELS, secretaris.

Comments are closed.