• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

42ste Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON te Rosmalen

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2017  11 maart 2017.

 Op zaterdag 11 maart 2017 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 42ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2016 waren er meer dan 330 stands en was het aantal bezoekers bijna 5000.
Het doel van de markt.
Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals electronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De markt zelf.
De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk, maar ook voor de vele demo’s, om oude bekenden weer te ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid. De 42ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groot. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd en in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven. Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

Entree en kassa’s.
De vlooienmarkt is geopend van 9.00 ‑ 15.30 uur, de entreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8.00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in. Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

Parkeren:
Er is een zeer ruime parkeerplaats. In de entree is een aparte kassa van LIBÉMA die de uitrij kaarten verkoopt.Route.

Per auto: Het Autotron is goed aangegeven op de A59 tussen
‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en op de A2 rond ‘s-Hertogenbosch.
Per openbaar vervoer: vanaf bus station Den Bosch met bus 90
richting Heesch. Controleert via bv 9292.nl de aankomst en vertrektijden.
Als alternatief is misschien www.regiotaxi-shertogenbosch.nl een mogelijkheid.
Voor reservering van een tafel en verder alle informatie zie onze website: www.radiovlooienmarkt.nl. U kunt ons daar bereiken, of via E-mail: info@radiovlooienmarkt.nl , Zie ook onze advertentie van december.

De VERON, afdeling Den Bosch verheugt zich er op u allen weer te kunnen begroeten en we wensen u alvast een plezierige dag toe.

Tot ziens op 11 maart 2017.
Rens Schoones, PA3FGA, Eric Elstrodt, PA2ELS, secretaris Stichting BRAC

Comments are closed.