• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

De CQ-PA van februari staat voor u online!!

Over  3 weken staat de beurs in Rosmalen voor de deur en kunt u op zoek naar dat ene onderdeel wat u nog nodig heeft of gewoon voor de gezelligheid om een praatje te maken met de mede hobbyisten.. Mocht u dit aan u voorbij laten gaan en daardoor wat tijd over heeft is het misschien wel tijd om “een van” uw projecten die al lang op voltooiing liggen te wachten eens af te maken. U kunt daar ook iets over schrijven en publiceren in de CQ-PA en uw mede amateurs aan het denken zetten om ook iets te gaan doen met onze fascinerende hobby…
Voor de voorpagina van CQ-PA zoeken wij ook mooie foto’s, dat mag van uw home made project, eindtrap, uw antenne installatie, velddag of contest zijn..
Ook is de redactie opzoek naar versterking b.v. voor een HF/VHF/UHF rubriek, vindt u dat leuk om daar over te berichten in de CQ-PA neem dan contact met ons op.
Maak van de CQ-PA weer een blad van, voor en door amateurs.
Wij kunnen niet zonder U.

Klik op de foto om de CQ-PA te downloaden!!

Comments are closed.