• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

34-ste Friese 11 stedencontest, zondag 18 november 2018

De VERON afdeling A-14 Friesland-Noord nodigt iedereen van harte uit mee te doen aan de 34-ste Friese 11 stedencontest 2018.

Ook dit jaar zullen vele groepen en diverse OM’s zich weer inspannen om alle plaatsen te bezetten. De datum van deze contest is zondag 18 november.

Vanaf nu zijn we terug op de 80m band, natuurlijk alleen in de contest segmenten. Op 2m zien we graag dat de Friese stations meer gebruik maken van horizontale richtantennes.  Met alleen een verticale rondstraler bereikt u niet de stations in de rest van Nederland die u graag willen werken.

De puntentelling is aangepast om het werken op 2m met name vanuit regio14 met de rest van Nederland te stimuleren

Mocht je willen nalezen hoe de contest in z’n werk gaat? In het reglement staat alle informatie. En heb je vragen? Mail gerust met de organisatie maar lees eerst even de meest gestelde vragen (FAQ’s) met de antwoorden op www.pi4lwd.nl

Contact voor de bezetting steden en organisatie: pe1cda@veron.nl

Namens de gehele organisatie een goede contest gewenst!

VERON Afdeling A-14 Friesland-noord.
Tom PA2IP en Peter PE1CDA.

Comments are closed.