• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Een virtuele afdelingsbijeenkomst bij V2G op 9 juni a.s.

Afdelingsbijeenkomst op 9 juni

 Na het succes van de lezing door Harm, PC5BV, komen we voor de zomer nog een keer (virtueel) bij elkaar met een afdelingsavond. Ook nu weer is beeld te volgen via ons Youtube streamingskanaal (https://youtu.be/YTqTG0QoHm0) in combinatie met de toelichting door de spreker op PI3GRN, zie hieronder.

Deze keer een presentatie van Tonny vd Burgh, PA4TON, over de geschiedenis van V2G onder de titel:

V2G van toen naar nu

Hoewel Tonny zelf over veel beeldmateriaal beschikt doen we bij deze een oproep om eens in het eigen archief te duiken en Tonny een kopie toe te sturen. (PA4TON(@)amsat.org). We hopen ook deze keer weer op een leuke en gezellige avond. De agenda voor 9 juni (start 20.00 uur) volgt later.

De lezing van Harm op 12 mei gemist, of nog een keer terugkijken? Volg de link:

https://youtu.be/tP-NKg0YasE

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur V2G

Garmt Klinkenberg, voorzitter.

Hoe volg je de afdelingsbijeenkomst?

In- en uitgangfrequenties van de repeater PI3GRN zijn:  145.150/145.750, bij het zenden is het meegeven van een subtone van 82,5 Hz noodzakelijk! Hier kunnen tijdens de lezing ook vragen worden gesteld. Mogelijkheid om je in te melden, behalve op de repeater,  via de telefoon(John, PD0JN op tel. 0858769885), de simplexfrequentie 145.400 MHz(Sjohnie PC1TK en PA7JC Jacob), via de email ragv2g@gmail.com en via Teamspeak waar het geluid van het relais ook wordt doorgegeven zodat je niet binnen het bereik van de repeater hoeft te wonen.

Comments are closed.