• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Radio-examens weer mogelijk

De Stichting Radio Examens (SRE) heeft, na uitgebreid overleg met de verantwoordelijke autoriteiten, toestemming ontvangen om binnen de huidige corona-regels weer radio-examens te organiseren.

Het eerste examen dat op basis van de verkregen toestemming wordt afgenomen, vindt plaats op woensdag 17 maart bij Meeting District in Nieuwegein. De kandidaten van 17 maart, die eigenlijk in januari al hun examen zouden doen, zijn inmiddels over dit goede nieuws geïnformeerd.

Bij de examens gelden strikte regels, zodat het veilig en verantwoord is voor kandidaten en de vrijwilligers van de SRE.

Na het examen van 17 maart vinden ook inhaalexamens plaats op zaterdag 27 maart en op woensdag 14 april. Aanmelden voor deze examens is niet meer mogelijk. Wel zijn er op dit moment nog plaatsen beschikbaar voor het N-examen van 15 mei (Leeuwarden), de F en N-examens van 26 mei (Nieuwegein) en de F en N-examens van 1 september (Veldhoven).

Aanmelden kan via www.radio-examen.nl.

Henk Vrolijk,
secretaris Stichting Radio Examens

Comments are closed.