• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

De CQ-PA van juli-augustus staat online!

Tonny van der Burgh PA4TON heeft een enorm leuk boek gemaakt met de uitwerking van vele F examenvragen, uiteraard ook een super leerzaam boekwerkje voor de novice amateur in opleiding. Als je een mooi verslag van een project of praktijkexperiment maakt en als kopij instuurt, dan zal de hoofdredacteur van CQ-PA uit de inzendingen, 10 inzendingen selecteren, die we belonen met zo’n fantastisch boek van PA4TON.
Als je dus met een antenne experimenteert en op je vakantie bezig bent, maak een paar foto’s, schrijf je bevindingen op en maak er een mooi verslag van met tekeningen en foto’s en stuur het in. Of ga je deze vakantie stevig aan de knutsel met elektronica, maak je een mooie complete oplossing voor de hobby, voortgangsfoto’s maken, stukje schrijven met schema erbij, en eventueel software, en insturen om kans te maken op zo’n mooi naslagwerk

Maak van de CQ-PA weer een blad van, voor en door amateurs.
Wij kunnen niet zonder U.  Klik op de voorpagina om de CQ-PA te downloaden.

 

Comments are closed.