• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Ballonvossenjacht voorlopig afgelast!

De organisatie van de Ballonvossenjacht heeft vanavond moeten besluiten dat de ballonvossenjacht van zondag 19 september 2021 niet zal plaatsvinden.

Afgelopen week werd de organisatie geconfronteerd met gewijzigde polisvoorwaarden van de verzekeraar. Hierdoor is aansprakelijkheid voor de ballon met payload niet langer verzekerd, dit is voor de organisatie niet aanvaardbaar.

In de afgelopen week is met alle mogelijke middelen geprobeerd een andere verzekeraar te vinden die de noodzakelijke dekking biedt. Dit is helaas niet gelukt waardoor wij dit prachtige evenement nu moeten annuleren.

Op dit moment wordt verder naar een oplossing gezocht. Alleen als deze oplossing spoedig gevonden wordt zal de 43e ballonvossenjacht in 2021 alsnog op een latere datum plaatsvinden. Hierover zal men via de website en de gebruikelijke media berichten.

Website ballonvossenjacht

Comments are closed.