• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Vernieuwing “MijnVRZA”omgeving.

Geacht VRZA-lid,

Binnenkort zal VRZA IT beheer een vernieuwde “MijnVRZA” omgeving introduceren. Met deze nieuwe omgeving hopen we een aantal technische en praktische verbeteringen voor zowel u, als voor ons IT beheer, door te voeren.

Een van deze verbeteringen is het kunnen gebruiken van een (web)mailbox achter uw @vrza.nl alias. U kunt ervoor kiezen om alle e-mail gericht aan uw @vrza.nl adres in deze mailbox te laten bezorgen, of zoals u gewend bent alles door te laten sturen naar uw eigen e-mailadres.

Leden die hun @vrza.nl adres ook gebruiken om e-mail te versturen, zullen waarschijnlijk gemerkt hebben dat deze vaak in de spamfolders terecht komt. Doordat u ook gebruik kunt gaan maken van de (volgens internet richtlijnen vertrouwde) VRZA mailserver voor het verzenden van mail via uw @vrza.nl adres, kan de kans dat deze in spamfolders verdwijnt flink worden verkleind. Helaas kunnen er nooit garanties op aflevering van e-mail worden bereikt, aangezien de ontvangende systemen niet door ons worden beheerd en deze alsnog andere criteria voor het bepalen van spam kunnen hanteren.

Daarnaast hopen we dat het voor u als lid nog eenvoudiger wordt om via Mijn VRZA uw gegevens up to date te brengen en te houden.

Wanneer de definitieve datum is vastgesteld zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Bij de overgang naar het nieuwe systeem krijgt u mogelijk eenmalig één of meer geautomatiseerde mailtjes waarover wij u verder zullen informeren.

Namens VRZA IT-beheer, 73,

Floris Wijnnobel PA1FW

Vicevoorzitter VRZA

 “Pas op voor phishing: Voordat wij de geautomatiseerde mails gaan versturen zal er eerst nog een aankondiging plaatsvinden met de geplande datum voor het live gaan van de nieuwe omgeving. Controleer dat de mails die u ontvangt daadwerkelijk afkomstig zijn vanaf @vrza.nl én dat eventuele links in de mail naar vrza.nl verwijzen inclusief een geldig SSL certificaat. Gebruik altijd een uniek wachtwoord.” 

Comments are closed.