• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

RADIO TECHNIEK NET (RTN)

RADIO TECHNIEK NET (RTN)

Reminder:

Iedere zaterdagmiddag vindt van 15:30u tot 16:30u  een Radio Techniek net plaats als eerbetoon aan wijlen Dick Rollema, PA0SE die destijds wekelijks samen met PA0SU een “Technoronde”  organiseerde, een vragenuurtje waarbij Dick gebruik maakte van zijn ter zake grote kennis die hij putte uit de vele buitenlandse tijdschriften die hij q.q. las voor zijn Electron- werk.

Het net wordt op dit moment geleid door 2 moderatoren: Dick Harms,PA2DW en Christiaan Roselaar, PA3FUN zij waken over het technisch karakter en geven leiding aan het net. Er wordt gewerkt aan een systeem met 4 moderatoren, waardoor een wekelijkse activiteit wordt verzekerd.

Samenvattend:

Iedere zaterdagmiddag van 15:30u tot 16:30u.
Frequentie: 3773kHz.

Heb je een technische vraag op radiogebied of denk je dat je iets kunt bijdragen op radio technisch gebied meld je als deelnemer. Het is een aanrader.

Gerrit-Jan, PA0GJH.

Comments are closed.