• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

DNAT werpt zijn schaduw vooruit

DNAT werpt zijn schaduw vooruit

Van 25 t/m 28 augustus staan ​​de Duits-Nederlandse Amateur Radio Dagen, kortweg DNAT, gepland. De officiële opening en de uitreiking van de Gouden Antenne staan ​​gepland op vrijdag 26 augustus. “We hebben goede hoop dat dit weer kan plaatsvinden in de Katharinen-Kirche vom Schloss”, laat Jan Stadman, DJ5AN, van het organisatieteam weten. “Ook willen we op zaterdag 27 augustus weer de amateurradio rommelmarkt houden in de Schürkamphalle”, vervolgt DJ5AN. Inschrijvingen voor de rommelmarkt worden per e-mail geaccepteerd. Camping Am Badepark is beschikbaar voor kamperen van 19 t/m 29 augustus. Reserveren kan ook via e-mail. De DNAT-website zal te zijner tijd worden bijgewerkt.

De DNAT is een radioamateurevenement van radioamateurs voor radioamateurs, waarbij grensoverschrijdende menselijke contacten centraal staan. DNAT e.V. is een vereniging zonder winstoogmerk.

Bron : DARC    Bewerkt en vertaald door : DL1MKO / PA0MKO

Comments are closed.