• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

WRTC 2022 Special Event Station Award begint nieuwe cyclus.

Er zijn speciale stations voor het World Radiosport Team Championship 2022 (WRTC 2022) uitgezonden om de aandacht te vestigen op de internationale competitie, die nu in juli 2023 zal plaatsvinden. Er kan contact worden opgenomen met stations die in januari en februari al meewerkten aan de WRTC 2022 Award nog een keer. Stations hebben 50 punten nodig voor de prijs. De puntenstructuur is 5 voor CW-contacten, 10 voor SSB-contacten, 12 voor RTTY-contacten en 17 voor FT8 (of gemengd). Punten worden elke maand verzameld. Uw score voor maart wordt opgeteld bij uw scores voor februari en januari. Registreer en log in op https://hamaward.cloud en selecteer “WRTC2022 Award” om toegang te krijgen tot uw scorepagina en logboek. De organisatoren van de WRTC 2022 Award vragen deelnemers geen QSL-kaarten te verzenden of te e-mailen. Meer informatie zal op de website van de jagers verschijnen.

Tijdens dit evenement zijn speciale roepnamen actief. Meer dan 100 Italiaanse radioamateurs zullen speciale WRTC-roepnamen activeren, één voor elk Italiaans oproepdistrict, dat eindigt op 10 juli 2022. Een eerste prijs die WRTC 2022 promoot, zal beschikbaar zijn. Zoek naar deze roepnamen om actief te zijn tijdens sommige wedstrijden, eindigend met het 2022 IARU HF Wereldkampioenschap. De contacttotalen en scores van de winnaars van elke deelnemer worden weergegeven op een realtime leaderboard. Deelnemers kunnen de prijs digitaal downloaden. — Dankzij de ARRL-wedstrijdupdate.

Bron: ARRL   Bewerkt en vertaald door : DL1MKO / PA0MKO

Comments are closed.