• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

YOTA 2022 Contest.

Persbericht door International Amateur Radio Union Regio 1 – Jeugdwerkgroep

Nicosia, Cyprus – dinsdag, 05.04.2022
Eindscores + prijzen van YOTA Contest 2021

We zijn verheugd om de definitieve resultaten van de derde ronde van de YOTA Contest 2021 aan te kondigen, te vinden op ham-yota.com/contest. Proficiat aan iedereen voor het behalen van geweldige resultaten onder de concurrentie.

Gedurende de periode dat we logs inleverden, ontvingen we bijna 700 logs van over de hele wereld. Wij willen om iedereen te bedanken die meedeed en zo de jongeren rond de te introduceren en te betrekken wereld naar de wereld van de wedstrijd. Zonder jullie zou dit hele evenement niet mogelijk zijn!

Verder heeft het YOTA Graphic Design Team geweldig werk geleverd door de YOTA Contest Awards 2021 te verstrekken. Ze kunnen nu voor alle deelnemers worden gedownload op ham-yota.com/contest.

Bovendien willen we je eraan herinneren dat er nog drie (3) YOTA-wedstrijdsessies komen in 2022. Veel deelnemers hebben al genoten van de 2021-sessies en dus hopen we op nog meer mensen die  deelnemen aan de evenementen dit jaar.

De komende drie sessies vinden plaats op de volgende dagen:

  • 1e ronde 21 mei 2022 0800 – 1959 UTC
  • 2e ronde 23 juli 2022 1000 – 2159 UTC
  • 3e ronde 30 december 2022 1200 – 2359 UTC

Dus, ben je klaar om deel te nemen aan de volgende YOTA-wedstrijd? Iedereen in de hamradio-gemeenschap kan deelnemen, vindt drie keer per jaar plaats en duurt slechts 12 uur. Het doel is om de jongerenactiviteit in de lucht, de reputatie van het YOTA-programma versterken en demonstreren, de steun voor jongeren over de hele wereld.

Het afgelopen jaar hebben we verschillende regelvertalingen in verschillende talen ontvangen. Een grote dank aan jullie, de inzenders! Dus, als je niet zo vloeiend Engels spreekt, bekijk ze dan hier. https://www.ham-yota.com/contest/#rules

Als je na het lezen nog vragen hebt, ga dan naar onze pagina met veelgestelde vragen om te zien of je vraag al beantwoord is. Als je nog steeds een vraag hebt, laat dat dan gerust de YOTA wedstrijdcommissie weten door een e-mail sturen naar contest@ham-yota.com en we beantwoorden ze graag.

Namens de YOTA-wedstrijdcommissie,

73 Philipp, 5B4AQC | DK6SP

Bron : IARU.  Vertaald en bewerkt door : DL1MKO/PA0MKO

Comments are closed.