• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Radiomarkt tijdens de Radio Kamp Week 30 april 2022

Op zaterdag 30 april zal een outdoor radiomarkt plaatsvinden georganiseerd door de VRZA Radiokampweek. We zijn dit jaar te gast op Recreatiepark de Lucht te Renswoude. Als uitzondering zal deze radiomarkt dus op een zaterdag plaatsvinden in plaats van Hemelvaartsdag.

De toegang tot de radiomarkt is geheel gratis. Wilt u deelnemen aan deze radiomarkt? We hebben zowel kramen als een groot grasveld ter beschikking voor de kofferbak verkoop. Kramen zijn te huur vanaf €25,00 per kraam (4x1m). Kramen dienen van te voren gereserveerd te worden, gebruik hiervoor het inschrijfformulier op onze website. Wilt u gebruik maken van de kofferbakverkoop? Hier is geen inschrijving voor mogelijk. U bent gewoon welkom. Let wel op: vol=vol.

Mocht de radiomarkt als gevolg van de dan geldende Corona maatregelen niet door kunnen gaan dan vermelden wij dit op onze website. Controleer dus voor vertrek op www.radiokampweek.nl of de radiomarkt door gaat en welke maatregelen er op dat moment eventueel gelden.

Meer informatie? Neem dan een kijkje op www.radiokampweek.nl/radiomarkt, of neem contact op met Sjef Verhoeven PE5PVB via telefoonnummer 06-50802382.

Comments are closed.