• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

54e Worked all Provinces Contest zaterdag 11 juni 2022

Beste OM’s en YL’s,

Op zaterdag 11 juni 20221 wordt de 54e Worked all Provinces Contest gehouden. Het doel van deze contest is het werken van zoveel mogelijk stations in zoveel mogelijk Nederlandse provincies. Extra multipliers kunnen gescoord worden door verbinding te maken met de VRZA-afdelingen met de verenigingscalls inclusief PI4CQP/a en PI4VRZ/a.

Clubstations
Als clubstation kun je uiteraard meedoen aan de WAP-contest. Hiermee kun je punten verdienen voor het klassement van de afdelingsbeker. Je kunt deel nemen vanuit je clubshack, bij iemand thuis, maar misschien maken jullie er wel een velddag van.

VRZA afdelingen die deelnemen kunnen mij uiterlijk 31 mei per mail laten weten of ze als afdeling deel gaan nemen. Jullie zullen vanaf 10 juni 2022 op de landelijke website vermeld worden zodat alle deelnemers weten naar welke stations ze uit kunnen luisteren om extra multipliers te verdienen.

Individueel
Als individu ben je natuurlijk ook welkom om mee te doen en je log in te sturen.

Je kunt alleen thuis of op een buitenlocatie lekker vrij en/of hoog ergens gaan zitten als portabel station. Vanaf 10 juni kun je de deelnemende VRZA clubstations, die zich vooraf hebben aangemeld, op de website van de VRZA vinden zodat je kunt zien met welke stations je extra multipliers kunt verdienen.

Afdelingsbeker
Met de verbindingen die in de WAP contest gemaakt worden kunnen door alle deelnemende VRZA-leden ook punten verdiend worden voor de VRZA-afdelingsbeker voor de afdeling waar ze bij staan ingeschreven

We hopen dat het weer een gezellige contest wordt en dat er veel van de 18 VRZA afdelingen mee gaan doen samen met PI4VRZ/A en PI4CQP/A.

Met vriendelijke groet,

Karin Mijnders PA2KM

Contestmanager NLC en WAP

Comments are closed.