• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Radio Caroline North paasuitzendingen

Stem af op meer muzikale nostalgie tijdens de marathon uitzending van Caroline North gedurende het paasweekend van vrijdag 15 – zondag 17 april – live vanuit het legendarische radioschip Ross Revenge!

Luister op 648 AM in Engeland, Nederland, België en daarbuiten, op 1368 AM in het Noorden/Noordwesten met dank aan onze vrienden bij Manx Radio, wereldwijd online via de Caroline North Player, op slimme luidsprekers en op de Radio Caroline-app .

Je hoort de beste muziek uit de jaren ’60 – begin jaren ’90, plus de kans om heerlijke Hotel Chocolat-producten met paasthema te winnen in een wedstrijd, deze keer gesponsord door luisteraar David Dooley uit West Molesey, Surrey.

We horen graag van je tijdens de uitzending via herinneringen@radiocaroline.co.uk en onthoud dat dit het enige e-mailadres is waarmee je rechtstreeks bij onze ‘Noord’-zenders komt.

http://radiocaroline.co.uk/#home.html

Comments are closed.