• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Doe nu mee met de allereerste HAMChallenge!

We willen dat uw ideeën ons veranderen! Doe nu mee met de allereerste HAMChallenge

Heb je een geweldig idee dat je met de community wilt delen?

Amateurradio gaat over plezier, radiocommunicatie, technologie, experimenteren, zelfstudie en vriendschap.
De IARU Regio 1 nodigt je uit om met een baanbrekend idee te komen, dat kan leiden tot meer erkende radioamateurs.

Stel een team samen, deel je idee, presenteer je voorstel en breng dit tot werkelijkheid: dit is het moment voor een verandering in amateurradio en we zijn op zoek naar jou!
De beste voorstellen worden beloond, mis deze kans niet en wacht niet te lang, de laatste dag van inzending is 31 mei.

Wie kan deelnemen?

De uitdaging staat open voor iedereen uit elk land dat lid is van de International Telecommunatie Unie Regio 1 (zie bijlage). Gelicenseerde radioamateurs en niet-licentiehouders zijn uitgenodigd om als individu of als team deel te nemen: Denk aan de lokale radioclub, een jeugdgroep, enz vriendengroep of je familie. Deelnemers kunnen van elke leeftijd zijn (minderjarigen kunnen zich alleen aanmelden als teamleden, de teamleider moet meerderjarig zijn in zijn land).

Er wordt een speciale prijs voorgesteld voor een individuele of groep jonge deelnemers met de leeftijd tot 26 jaar.

Aanvragers moeten een samenvatting van hun idee indienen met een korte bio en een korte motivatiestaat per e-mail naar hamchallenge@iaru-r1.org vóór 1 juni. Een commissie zal de verschillende voorstellen beoordelen en naar hun mening de beste voorselecteren

voor verdere behandeling op dit moment tegen 10 juni. De deelnemers hebben dan 15 dagen om een ​​meer gedetailleerde presentatie van hun idee voor te bereiden om persoonlijk te worden gepresenteerd of virtueel tijdens HamRadio 22 in Friedrichshafen (https://www.hamradio-frie-drichshafen.com)

Bron : IARU  Bewerkt en vertaald door : DL1MKO/PA0MKO

Comments are closed.