• De VRZA, voor radioamateurs, heeft een jong bestuur, en een ALV waar elk lid een stem heeft. Het betere alternatief. Word daarom lid van de VRZA voor slechts € 25 per jaar! (En gezinsleden voor slechts € 10 per jaar!)

Update over de Radiokampweek 2023

Bij deze een langverwachte update over de radiokampweek 2023. Er zijn namelijk nogal een aantal zaken op de achtergrond gebeurt.

Sinds kort staat Recreatiepark de Lucht officieel te koop. Gezien de huidige waarde van recreatiegrond in Nederland is de verwachting dat, indien het verkocht wordt, het wordt overgenomen door een partij die het gaat verkavelen, dat wil zeggen dat er particuliere vakantiewoningen zullen worden geplaatst. Helaas is een doorstart in de huidige vorm (kamperen en verpachte stukjes grond) economisch waarschijnlijk niet rond te krijgen. Dat wil zeggen, de opbrengst is dan te laag voor de benodigde hypotheek. Hoe dit verder gaat aflopen is koffiedik kijken, maar houd rekening met een optie dat het recreatiepark in de huidige vorm na 2023 kan verdwijnen. Mocht dit gebeuren dan hebben we op dat moment geen locatie voor onze radiokampweek, mocht je dus alternatieven kennen, dan hoor ik dat graag.

Dan is er nog een fout gemaakt bij de administratie van Recreatiepark de Lucht. Hierdoor zijn onze reserveringen voor de hemelvaartsweek 2023 vervallen en zijn, helaas, er reeds andere reserveringen geboekt. We moeten dus weer terugvallen op de week van Koningsdag (21 april t/m 30 april 2023) met een radiomarkt op de 2e zaterdag.  Deze week valt samen met de meivakantie van scholen (deze is niet verplicht, dus vraag dit na bij de school van de QRP’s)

Reserveren voor de radiokampweek is mogelijk vanaf 1 november 2022 en kan direct bij Recreatiepark de Lucht worden gedaan. Let op: alleen telefonisch  0342 412 877 of per email info@delucht.com, niet online.
Dit omdat de plaatsen welke we kunnen gebruiken reeds geblokkeerd staan. Er is net zoals vorig jaar weer ruimte op het groepsveld. Ook zijn er weer een aantal plaatsen met privé sanitair beschikbaar en kan je terecht op het kampeerveld “De Fliert” en zijn de benodigde chalets weer gereserveerd.

Ik zal vóór 1 november de voor ons geldende prijzen publiceren op onze website. www.radiokampweek.nl

Indien je een specifieke plek wilt hebben moet je dus zo snel mogelijk inschrijven. Ook indien je naast elkaar wilt staan moet je dit dus even goed bespreken bij de receptie.

Sjef Verhoeven PE5PVB

Comments are closed.